Ajakápolók

Natúr ajakápoló (15 ml)

Cikkszám: 3115

Natúr ajakápolónkhoz kakaóvajat, mandulaolajat, kókuszolajat és olívaolajat használtunk fel. A méhviasz segít, hogy az ajakápoló még nyáron is szilárd maradjon a tégelyben, és hogy minél tovább az ajkadon maradhasson. A hozzáadott E-vitamin pedig már csak hab a tortán! A legszárazabb, legcserepesebb ajkakat is egészségessé és puhává varázsolja! Hozzáadott szín- és illatanyagot nem taratlmaz.

990 Ft

Citrusos ajakápoló (15 ml)

Cikkszám: 3315

Citrusos ajakápolónk készítéséhez kakaóvajat, mandulaolajat, kókuszolajat és olívaolajat használtunk fel. A méhviasz segít, hogy az ajakápoló még nyáron is szilárd maradjon a tégelyben, és hogy minél tovább az ajkadon maradhasson. A hozzáadott E-vitamin pedig már csak hab a tortán! A legszárazabb, legcserepesebb ajkakat is egészségessé és puhává varázsolja! Azt pedig ne gondold egy pillanatra se, hogy ez csak egy a sok egyszerű, megszokott citrusillatú ajakápoló közü! A citrom és az édes narancs illóolaj adja ugyan az illat alapját, ugyanakkor a kakaóvaj egy kis édességet, a méhviasz pedig egy kis illatot csempész bele. Mindez együtt különleges, egyedi, meleg, mégis frissítő!

990 Ft

Csokis ajakápoló (15 ml)

Cikkszám: 3215

Csokis ajakápolónkba a legápolóbb összetevőket válogattuk össze, hogy ajkaid mindig selymesen puhák és kívánatosak legyenek. A gyönyörű fény mellé a hozzáadott kakaópor enyhe színt is ad. A kókuszolaj, kakaóvaj, olívaolaj, mandulaolaj és az E-vitamin véd, táplál, mélyen és hosszantartóan hidratál, a legszárazabb, legcserepesebb ajkaknak is gyors enyhülést nyújt. A méhviasz segít, hogy az ajakápoló minél hosszabban ajkaidon maradjon, és még nyáron se olvadjon meg a tégelyben. Hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz, de a benne levő kakaóvaj miatt enyhén csokis illatú!

990 Ft