Illóolajok

Levendula illóolaj

Cikkszám: 9110

Az orvosi levendula illóolaja évszázadok óta használt elixír sokrétű gyógyhatása és kellemes illata miatt. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatása mellett stresszoldó, nyugtató hatását érdemes megemlíteni.

990 Ft

Teafa illóolaj

Cikkszám: 9210

Az ausztrál teafa illóolaja közismert fertőtlenítő hatású illóolaj. Gomba-, baktérium és vírusölő hatása miatt horzsolásos sérülések, pattanásos bőr kezelésére alkalmazható. Fekete szappanunkban is felhasználjuk. Párologtatva enyhíti a megfázás tüneteit.

990 Ft

Geránium illóolaj

Cikkszám: 9310

Zöldes színű, rózsaolajhoz hasonló illatú illóolaj. Gomba- és baktériumölő hatású. Élénk illatával enyhíti a feszültséget és a szorongást. Risztja a szúnyogokat és egyéb vérszívó rovarokat.

990 Ft

Eukaliptusz illóolaj

Cikkszám: 9410

Az eukaliptusz növényből kinyert illóolaj. Főként légszőszervi és bőrfertőzéseket okozó mikroorganizmusokkal szemben hatásos. Enyhíti a megfázás, influenza tüneteit. Izomlazító, gyulladáscsökkentő hatása miatt kenőcsök, masszázsolajok gyakori összetevője.

990 Ft

Borsmenta illóolaj

Cikkszám: 9510

A borsmenta növény színtelen, jellegzetesen mentolos illatú olaja. Belélegezve csillapítja a köhögést, fejfájást. Hűsít, fissít, görcsoldó és antiszeptikus hatású.

990 Ft

Narancs illóolaj

Cikkszám: 9610

A narancs héjából préselt illóóolaj. Megfázás, feszültség kezelésére és általános nyugtatóként, gyulladásgátlóként használják. Kozmetikumok gyakori összetevője, illata miatt szaunákban is népszerű illóolaj.

990 Ft

Fahéj illóolaj

Cikkszám: 9810

A fahéjfa kérgéből vízgőzdesztillációval nyert illóolaj. Meleg, fűszeres illata hangulatjavító. Bőrön alaklmazva fokozza a vérbőséget, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatású.

990 Ft

Kubeba illóolaj

Cikkszám: 9910

A trópusi kubebafa terméséből nyert illóolaj. Gyümölcsösen édes, fűszeres, citrusos illatával általánosan élénkít fizikai és szellemi kimerültségkor. Álmatlanság kezelésére is alkalmazzák az aromaterápiában. Említésre méltó fertőtlenítő hatása is.

990 Ft